mandag 23. februar 2009



Her har jeg laget noen blomster,skal bruke de til crapping.Kansje???? Eller så selger jeg dem !!!!1
JEg har en hel haug med slike dukker i en masse fager.Blir det flere blomster.????????

Flotte farger.

søndag 22. februar 2009

I dag har jeg montert noen kort med te posestjerner på.Fargene på bilde stemmer ikke alså) Men det går i blått.Takk til Unni som liker den teen.Da er jeg heldig å får posene.
Legger ut bilder av noen kort til jeg har laget i dag.

Ønsker deg og dine en flott søndag.Her øser regnet ned.


I går lørdag hadde jeg besøk av Liv.Vi satt sammen å srappet litt.Kjempekjekt.Håper vi kan gjenta det Liv.Fikk laget 4 sider.Og så hadde jeg et lite kurs for Liv og å hekle blomster.Hun var en lærevillig elev og ville ha en ny time !!! haha
Dette er bilde av min mors søsken.Bilde er tatt i 1927.På tagsene på høyre side ,står navn og fødselsår.Teksten er "søsken"

8 par Selbuvotter.

8 par selbuvotter ferdig.
Det er mye kjekkere å strikke dem enn å feste tråder.Men no er der klar for salg.4 par er allerede solgt før jeg hadde klart å få lagt inn bilde her,tihi.
Og jeg har begynt på nye :-)

mandag 16. februar 2009

lørdag 14. februar 2009

snø

Da er det lørdag igjenn.Uken har gått fort.Det har gått en del tid til snømåking og så er jeg heldig å får lov å låne Keno litt.Her er vi ute å måker.Han er blitt 10 uker no og liker seg godt ute i snøen.Og jeg syns det er kjkt å være sammen med han ,selv om jeg ser at det tar mye tid.Ut å tisse og snuse støtt.
Men en del strikking har det også blitt.
I dag har jeg vært på korkafee på Rådhuset.Kammerskoret arrangerte,Molde korforening,Vivace,Molde damekor og et kor fra Aukra?? deltok.Masse flott sang.
No skal jeg ta bilder av litt votter å legge ut bilde her.Og kikke på tv.
Ønsker deg en flott lørdagskveld.

lørdag 7. februar 2009

fredag 6. februar 2009

No kl 23.44. Fredag .Det er en kjempe stor ring rundt månen.Helt fantastisk.Bilde er ikke helt klart.Jeg har mistet fotoapparatet mitt i bakken og ødelagt autofokusen.Vanskeligt å få det klart når det er så mørkt ute.Men et fantastisk skue.Det er meldt snø her på søndag.

mandag 2. februar 2009

Oppdatering.

I dag mandag har jeg vært flink.Har festet tråder (det er arbeid jeg ikke liker) Men i kveld har jeg festet tråder på 3 par selbuvotter og 2 par votter som skal toves.ett par et no komt i vaskemaskinen allerede.
Legger ut bilder en dag senere. ,slik at jeg får med de ferdig tovede vottene.

Ønsker deg en kreativ kveld.